Monday, September 3, 2012

Hvad hedder dine snegle?

I vores have har vi vinbjergsnegle. Hen over sommeren har vi navngivet dem, hver gang vi er stødt på en ny! Nu har vi både en Thorkild, en Susanne, en Alberte Sofia, en med et hjerte på huset og så denne her med prikker!
Den røde neglelak står klar lige inden for døren, så vi altid er klar til en navngivnings-seance.....!

Det sjoveste er så, når man møder dem igen... Ja, det synes vi altså :-)

10 comments:

 1. Skønt , men mine hedder ikke noget - lidt kedeligt , det må der laves om på ;0))

  ReplyDelete
 2. Hyggeligt. Jeg har desværre ikke nogen snegle, og den går vist ikke med edderkopper.....

  ReplyDelete
 3. Jeg har mange vinbjergsnegle. De har ikke navn, men jeg ved, de er "mine" vi har vist en invasion af dræbersnegle på vej, og jeg har hørt, at vinbjergsnegle æder dræbersneglenes æg. Håber, det passer

  ReplyDelete
 4. sikke hyggeligt kunne være man også skulle gøre det ved vores vinbjergsnegle

  ReplyDelete
 5. Vores "hedder" 1,2 og 3. Også mærkede medneglelak. Men 1 og 2 har vi ikke set længe.

  ReplyDelete
 6. Det er ret sjovt. Har har vi skrevet navne og datoer på huset med sprit tus. Vi har en vi har set 2 år i træk :-) Dog skal man lige tegne navn og datoer op en gang i mellem ;-)

  ReplyDelete
 7. Hyggeligt mef alle de sneglenavne. Tak for kommentarer og nye ideer. Maria

  ReplyDelete
 8. Hejsa, syntes da bare det er dejligt at der er nogen der er lige så "tosses" som os,,vores vinbjergsnegle (ca 90 stk) har farve efter hvor de blev sat ud i haven og nogle har navne som gustav,otto,kim (herfruditter gustav fra tv3 osv) andre har fået fine mønstre,og alle børn der kommer her i huset har deres egne snegl med navn på ,som de har stor fornøgelse af at finde ude i vores have,vi bruger posca tusser de holder rigtigt godt.og hvis naborne ryster på hoved fordi de hører os snakke med os selv,,tager de helt fejl,så er det fordi vi snakker med en snegl på afveje eller i en af morens planter

  ReplyDelete
 9. Vi nr på vores, det er mine børnebørn der har styr på dem. Og da vi først har fået "familien" et par måneder siden, en stor spandfuld måske var der 50 stk, drengene er kommet til 17.

  ReplyDelete