Sunday, September 16, 2012

Sådan maler du mennesker på dampspærre.....

Hej.
Jeg vil lige vise et billede fra vores kunstworkshop sidste weekend og give ideen videre. Jeg er sikker på at nogen af jer billedkunstlærere, der læser med, kan bruge ideen. Men jeg tænker også, at den kunne bruges til familiefesten eller børnefødselsdagen.

Du gør sådan her:

 • Køb noget dampspærre-plastic i byggemarkedet.
 • Hæng det op frit i et rum eller ude. Vi spændte et reb ud i passende højde og satte plasticen fast med gaffa-tape. Nederst er det hæftet til nogen løse jernrør.
 • Find acrylmalingen frem og bland de farver du kan forestille dig, at der skal bruges. Husk fx en eller flere hudfarver og nogen hårfarver. Hæld nogen dråber sulfo i hver beholder med maling, det gør at malingen kan hæfte på plasticen og ikke skiller.
 • Kunstnerne skal være sammen to og to.
 • Den ene stiller sig helt tæt op ad plasticen og den anden maler direkte på den anden side. Det er let at se konturerne af en anden person gennem plasticen og så er det bare at male løs.
 • Husk at der kun males på den ene side og der kun står mennesker på den anden side. Så er der ingen, der får maling på tøjet.
 • God fornøjelse. Maria


10 comments:

 1. Det var dog en fantastisk ide! Tak for den.

  ReplyDelete
 2. Fantastisk ide, det må prøves :-)

  ReplyDelete
 3. Helt vildt sjov idé ... ;-) Kunne godt forestille mig, at det ville være sjovt at lave sammen med en skoleklasse! Den skal helt sikkert afprøves.


  ReplyDelete


 4. Jeg er glad for at I kan bruge ideen. Det er rigtig sjovt, så kom endelig igang. Mvh Maria

  ReplyDelete
 5. Det er altid en fornøjelse og kilde til inspiration at besøge din blog!

  ReplyDelete
 6. Det er også rigtig sjovt, at skære dampspærre af, så det passer til at, montere på dit rullegardin, i stedet for stoffet! På den måde kan du stadig få lys ind i rummet, samtidig med at du skærmer af for direkte indkig... Den største bonus er, at du selv bestemmer din "udsigt" og det vejr du ønsker at beskue "gennem" din rude!

  ReplyDelete
 7. God ide. Detvskal jeg huske. Maria

  ReplyDelete
 8. Den ide skal helt klart afprøves med en af mine billedkunstklasser, lige så snart det bliver bedre vejr,så vi kan være udenfor! ;-)
  Tak for ideen.
  vh Lisbeth

  ReplyDelete
 9. Super ide! Tak for dine mange inspirerende beskrivelser!
  Mvh Mette

  ReplyDelete