Sunday, June 16, 2013

Mmmmmm. Rababersaft fra haven.

Det smager så godt.....
Jeg har fyldt vores største gryde med en tredjedel rababer i små stykker.  Topppet op med vand og en god stak sukker.
Derefter kogte det til rababerne var kogt helt i stykker.
Frem med sien. Si det, lad køle af, hæld på flasker og stil i køleskabet.
Vi drikker det med det samme til en familiefødselsdag i dag,  derfor gør jeg ikke noget ud af konservering eller skoldning af flasker.
Man kan også fryse saften i poser.
Kærlighedstape fra Tiger og et skilt med rabarber!
God fornøjelse, hvis det er noget for dig.

p.s. Jeg øver mig stadig i at blogge fra telefonen. Det er ikke altid at vi er lige enige, mig og telefonen. I dag valgte den fx, at oploade alle billederne på hovedet og på siden, selvom de vendte rigtigt fra udgagnspunkt. I mine mange forsøg på at vende billederne rigtigt, fik de den mærkelige facon, de har nu! Og den mærkelige placering! Beklager, jeg lærer det vel på et tidspunkt. Nu til fødselsdagsklargøring. Vi ses.

2 comments:

  1. Får helt mundvand, det smager så godt rabarbersaft og forresten også ribssaft, mums og må du og dine få en dejlig, dejlig sommer. Knus Stine:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. For slet ikke at tale om hjemmelavet ribsis.....
      Også god sommer til jer alle i hovedstaden.
      Knus Maria

      Delete