og så smager det bare uhmmmmm i en dejlig sprød salat. Tænker tit det samme som dig, når jeg står og skøre det, men det med tegningen vil jeg lade dig om og så komme tilbage og måske nyde DIT billede ;o)
Jeg har også beundret rødkålens smukke strukturer og tænkt på at lave aftryk osv...men så var der nogen der havde spist det inden jeg fik det gjort...godt nytår til dig!
Eller lave aftryk af de smukke strukturer
ReplyDeleteBerit
Ja det er smukt. Jeg ville også lave aftryk af det som Berit skriver herover :-)
ReplyDeleteMvh Kirsten
og så smager det bare uhmmmmm i en dejlig sprød salat. Tænker tit det samme som dig, når jeg står og skøre det, men det med tegningen vil jeg lade dig om og så komme tilbage og måske nyde DIT billede ;o)
ReplyDelete... ja eller spise det med skiver af moden mango, halve vindruer, og, åh det kan jeg ikke huske, men en god olie/eddike dressing var der også:))
ReplyDeleteGodt Nytår Maria, Kh. Stine:))
Jeg har også beundret rødkålens smukke strukturer og tænkt på at lave aftryk osv...men så var der nogen der havde spist det inden jeg fik det gjort...godt nytår til dig!
ReplyDeleteGodt nytår til jer alle, også fra mig.
ReplyDeleteMaria
Jeg beundrer også altid, når jeg skærer sådan et over :)
ReplyDelete