Saturday, March 12, 2011

Sommer-solsikker.....


Så oprandt dagen, hvor jeg skulle med Sofia i skole i 0. klasse og male Van Gogh inspirerede billeder. Jeg havede planlagt et par lektioner for klassen. Hvor har hun glædet sig til jeg skulle med :-) (det er med at nyde det, for de bliver jo ikke ved med at ville have mor med i skole, har jeg opdaget!). Jeg synes 0.a fik lavet nogle rigtig flotte solsikker, og det ser SÅ godt ud, når billederne hænger sammen i klassen.
Du kan se hvordan man maler solsikkebilleder på mit forrige indlæg her på bloggen.

I kan også se deres Warhol inspirerede billeder, fra forleden, på opslagstavlen her.


9 comments:

 1. Hvor er de blevet fine. Og så forskellige i udtrykket.
  Du/I er bare dytige :-)

  ReplyDelete
 2. Dygtige skulle der selvfølgelig stå ;-)

  ReplyDelete
 3. DAAAJJLIGT projekt,... som jeg gerne vil reklamere for/linke til på min blog (www.skolestuen.blogspot.com).... må jeg?

  Af ren nysgerrighed.... hvordan gjorde I, rent praktisk, for at holde solsikkerne indenfor et kvadrat midt på papiret med plads til rammen udenom? Havde eleverne en ramme/skabelon at tegne kvadratet efter... eller?!

  ReplyDelete
 4. Wauw Marai hvor blev de dog fantastiske de solsikke blomster.. Elsker solsikker.. Har spurgt ved en bilforhandler om de vil lave en solsikke i stor på en slags- tja folie måske - så jeg ku få en klistret på min fordør på bilen.. Har bare et eller andet med solsikker.. Ja nyd nu at Sofia gider at ha dig med endnu.. Hun må nu være stolt af sin mor synes jeg.. Knus iben

  ReplyDelete
 5. Hvor er det bare et SKØØØØNT Billede-projekt. Happy Sunday

  ReplyDelete
 6. Hvor er det bare et fantastisk billede!
  Og sikke nogle dygtige børn!
  Heidi

  ReplyDelete
 7. Hej og tak for roserne alle sammen.
  Onkel Eva, du må gerne linke til min blog, tak fordi du synes om projektet. Med hensyn til kvadratet så havde jeg (rigtig overskudsagtigt) haft papirerne med hjemme og tegnet kvadraterne til ungerne. Det er jo 0. klasse, så lidt hjælp skal der til en gang i mellem. Ideen med at lave en skabelonm som ungerne kunne tegne kvadratet efter er dog rigtig god synes jeg. Sådan en slags passe par tout! (kunne jeg mon stave til det??)

  Mvh Maria

  ReplyDelete
 8. Hej igen, Maria
  Ja, det var netop aldersklassen der fik mig til at spekulere over hvordan filen du mon havde båret dig ad med at lære dem dét?! Selv arbejder jeg med voksne udviklingshæmmede, og til dem ville det være nødvendigt at lave en papramme de kunne tegne i (sat fast med malertape og det hele), men til de små klasser i indskolingen tror jeg også det ku' være en god øvelse, det der med at tegne i sådan en skabelon.
  Herligt når man ka' dele idéer og inspirere på kryds og tværs :-)

  ReplyDelete
 9. Nej hvor er de blevet gode - det er da bare en super god idé. Og det ser virkelig godt ud af billederne hænger der sammen.

  Hilsen Grith

  ReplyDelete