Sunday, March 23, 2014

Indisk ide til. Sådan maler du med børn...





 
Da vi var i Indien i februar, var jeg med vores venners datter i skole en dag. Heldigvis havde de art-class og så havde jeg lejlighed til at tyv-stjæle en ide, som jeg allerede har brugt i min klasse og som du nu også kan låne, hvis du har lyst.
 
På billederne fra Indien kan du bl.a. se at børnene har skoleuniformer på. Du kan også se, at de to drenge med tørklæder er Sikh'er. De mest troende sikher klipper aldrig deres hår og skæg, men gemmer det i stedet i en turban. Man må begynde at gå med rigtig turban, når man er konfirmeret.
 
Hvis du har lyst til at lave billeder, med dine elever eller børn,som dem, de lavede på Lauras skole kan du gøre sådan her:
 
  • Eleverne vælger en farve og får også en hvid.
  • De blander en lille smule af farven i den hvide og maler en cirkel på akvarelpapir. (Vi brugte A4).
  • Derefter fortsætter de med at blande en lille smule farve mere i den hvide og male rundt om cirklen.
  • Fortsæt til hale papiret er fyldt ud. Der kan også være flere forskellige cirkler.
  • Når malingen er tør skal der males et motiv med sort.
  • Jeg valgte at undervise min elever i, hvordan de nemt kunne male Pippi Langstrømpe fordi vi har et Astrid Lindgren-tema netop nu.
  • Eleverne kan helt selv vælge, hvad de maler eller du kan vælge et tema til dem.
God fornøjelse. Her er en sjov måde, at lære at blande farvetoner på.
 
 
Hej fra Maria
 

21 comments:

  1. I DAG FIK JEG MIT ØNSKEDE JULELÅNEBELØB 520.000,00 SEK FRA ET PÅLIDELIGT OG PÅLIDELIGT LÅNESELSKAB. HVIS DU HAR BRUG FOR ET LÅN NU EMAIL KONTAKT remy.credit111@gmail.com De tilbyder alle former for lån Hej, jeg er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra REMY LOAN FINANCE(remy.credit111@gmail.com) Jeg donerer Ved ikke om du har brug for et akut lån til at betale regninger, starte forretning eller bygge et hus, de tilbyder alle former for lån. Så kontakt REMY CREDIT, han har alle oplysninger om, hvordan du får penge hurtigt og smertefrit uden omkostninger/stress via e-mail: remy.credit111@gmail.com Overvej alle dine økonomiske problemer løst og løst ASAP. Del dette for at hjælpe en sjæl lige nu TAK. de tilbyr alle typer lån email REMY CREDIT de er de beste de kan hjelpe deg med alle slags lån 100% spar

    ReplyDelete
  2. Hej, leder du efter et gældssaneringslån, usikrede lån, erhvervslån, realkreditlån, billån, studielån, personlige lån, risikovillig kapital osv.! Jeg er en privat långiver, jeg yder lån til virksomheder og privatpersoner med en lav og rimelig rente på 2%. E-mail til: christywalton355@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Sky erfaring giver kontantlån fra € 5000 til € 50000, og vi finansierer også projekter fra € 50000 til € 300.000 til en årlig rente for enhver person eller virksomhed, der har brug for et lån. penge til at dække nogle af deres behov.

    Hvis du har brug for hjælp, så fortæl os, hvor meget du har brug for og det ønskede

    tilbagebetalingsperiode. Hurtig kredit og endeløs betalingsstress.

    besøg vores hjemmeside

    ( https://skyexperienceloan.com) send os en e-mail til contact@skyexperienceloan.com

    Hurtigt svar

    ReplyDelete
  4. Tilbud om personlig og investeringslån

    Vi tilbyr lån til seriøse personer til en lav rente på 3 %.

    Trenger du å betale regningene dine eller trenger du et investeringslån? Dette er det rette stedet for å få den økonomiske hjelpen du trenger. Vi tilbyr et minimum på €5000,00 USD til et maksimum på €50 000,000,00.

    Send oss ​​en e-post på: mobilfunding1999@gmail.com for mer info

    Hilsen

    ReplyDelete
  5. Trenger du et presserende lån for å dekke dine økonomiske behov? Vi tilbyr lån fra 2 000 euro til 50 000 000,00 euro , vi er pålitelige, effektive, raske og dynamiske, uten kredittverdighetssjekker og vi tilbyr en 100 % garanti for utenlandske lån i overføringsperioden.

    Ved interesse kontakt oss på.

    Send oss en e-post på: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    Hilsen
    Mr scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Har du brug for et bekvemt lån for din tilfredshed? Vi tilbyder et lån på 3% rente til lokale og internationale låntagere. Vi er certificerede, pålidelige, pålidelige, effektive, hurtige og dynamiske, og vi samarbejder. vi yder et langfristet lån på maksimalt 2 til 50 år.

    Har du brug for et direkte, nemt og overkommeligt lån til at betale af på din gæld, oprette en virksomhed eller af en anden grund? Hvis ja, så kontakt os venligst for et lån.

    Dette tilbud er til seriøse mennesker.

    Hvis du er interesseret, så kontakt os venligst via: E-mail: fredmorefinance@gmail.com
    fredmorefinance@hotmail.com
    WhatsApp: +2348071917956 +919654763221

    Vi er certificerede,
    pålidelig, effektiv, hurtig og dynamisk.

    Med venlig hilsen
    Fred More
    fredmorefinance@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Hej

    Har du brug for et akut lån for at opfylde dine økonomiske behov? Vi tilbyder lån fra 2.000 euro til 50.000.000,00 euro, vi er pålidelige, effektive, hurtige og dynamiske, uden kreditværdighedstjek, og vi tilbyder 100 % garanti for udenlandske lån i overførselsperioden.

    Ved interesse kontakt os venligst på.

    Send os en e-mail på: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    Hilsen
    Hr scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Personligt og investeringslån tilbud

    Vi tilbyder lån til seriøse personer til en lav rente på 3%.

    Skal du betale dine regninger, eller har du brug for et investeringslån? Dette er det rigtige sted at få den økonomiske hjælp, du har brug for. Vi tilbyder et minimum på €5000,00 til et maksimum på €50.000.000,00.

    E-mail os på: mobilfunding1999@gmail.com for mere info

    Med venlig hilsen

    ReplyDelete
  9. Hej, leder du efter et gældskonsolideringslån, usikrede lån, erhvervslån, realkreditlån, billån, studielån, personlige lån, risikovillig kapital osv.! Jeg er en privat långiver, jeg yder lån til virksomheder og privatpersoner med en lav og rimelig rente på 2%. E-mail til: christywalton355@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Få et hurtigt og 100 % lån til kun 2 % lav rente. kontakt mig venligst ved at bruge følgende data. stefanopessina0010@gmail.com WhatsApp: +48732104284

    ReplyDelete
  11. Har du brug for et lån? privatlån? Erhvervslån? Julelån Realkreditlån? Landbrugs- og projektfinansiering? Vi tilbyder alle typer lån til 2% rente! Kontakt e-mailadresse:(dakany.endre@gmail.com)

    Har du brug for et lån?

    Do you want to borrow money? If yes, contact us today by email: (dakany.endre@gmail.com)

    ReplyDelete
  12. God dag Kjære lånesøkere, Trenger du en presserende finansiell kreditt***? * Veldig rask og direkte overføring til bankkontoen din * Tilbakebetaling starter åtte måneder etter at du får pengene på bankkontoen din * Lav rente på 1 % * Langsiktig nedbetaling (1-30 år) Høyde * Fleksibel *** deretter månedlig innbetaling *. Hvor lenge skal det finansieres? Etter innsending av søknaden *** Du kan forvente et foreløpig svar på mindre enn 24 timer finansiering i 72-96 timer etter å ha mottatt informasjonen de trenger fra deg. Hvis du er interessert, kontakt oss via: unisoncreditunion344@gmail.com og fyll ut lånesøknadsskjemaet nedenfor. Lånesøknadsskjema: Fullt navn:................................ Land:..................... Delstat:............. By:............... Kjønn:................ ......... Telefonnummer:........... Lånebeløp :........... Månedlig inntekt:.......... Yrke:................... .... Låneperiode:...................... ................. Formål med lånet:........................ .... ....... Epostadresse:...................... ................ Har du søkt før?................... Vi venter på at ditt hastesøknadsskjema skal fylles ut ok. Send oss ​​en e-post:
    ( unisoncreditunion344@gmail.com ) Med vennlig hilsen. Mr. UNISON Firmanavn: UNISON CREDIT UNION E-postadresse: unisoncreditunion344@gmail.com
    E-postadresse: unisoncreditunion344@gmail.com
    E-postadresse: unisoncreditunion344@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Vil du låne, og du ved ikke, hvor du kan få et rigtigt lån?
    Vil du starte en virksomhed, men du har ingen kapital?
    Skal du ansøge om et lån af en eller anden grund?
    Mangler du et julelån?

    Dit håb er endelig her, da Elena Nino yder hurtige og pålidelige lån, deres service er 100% ægte og garanterer dig at få dit lån, når du ansøger, kontakt venligst via e-mail og godkend i dag på: elenanino0007@gmail.com

    Tak og Gud velsigne
    TILLID
    Ingrid

    ReplyDelete
  14. Vi tilbyder lån og finansielle ydelser af enhver art. Vores lån meget fra virksomheder til personlige lån eller lange eller korte løbetider med fordelagtige renter (2%). Vores låneproces er meget hurtig og pålidelig med garantier. For mere information om vores tjenester, besøg os på vores e-mail; { pedrosalvador346@gmail.com } fortæl os venligst, hvor meget lån du har brug for og ønsker varigheden af lånet. Vi håber at høre fra dig. Du kan sende en besked til e-mailadressen

    ReplyDelete
  15. Hej og velkommen til Spotcap Global Financial Services, mit navn er Claudia Klein, jeg er en långiver og også en finansiel konsulent. Jeg tilbyder alle former for låneydelser

    Har du hårdt brug for økonomisk forstærkning? Har du brug for et lån til forskellige formål? hvis dit svar er ja, vil jeg råde dig til at kontakte mit firma via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en sms på WhatsApp via: +31642117819 | og har et lån på din konto inden for 24 timer, fordi vi leverer fremragende lånetjenester over hele verden.

    Vi tilbyder alle former for låneydelser (Personligt lån, Erhvervslån og mange flere), vi tilbyder både langfristede og kortfristede lån, og du kan også låne op til 15 millioner euro, og vi giver lån til en lav rente på 3 % om året. Mit firma hjælper dig med at nå en række forskellige mål med en bred vifte af låneprodukter.

    Jeg anerkender, at det altid har været et stort problem at få et lovligt lån. For personer, der har økonomiske problemer og har brug for en løsning på det, har mange mennesker det så svært med at få et egenkapitallån fra deres lokale banker eller andre finansielle institutioner pga. høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, gæld i forhold til indkomst, lav kreditscore eller andre årsager

    Ikke flere ventetider eller stressende bankbesøg. Vores service er tilgængelig 24/7 - du kan få et lån og gennemføre dine transaktioner, når og hvor du har brug for det

    Vi leverer 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For forespørgsler/spørgsmål? - Send en e-mail til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en sms på WhatsApp via: +31642117819 | & Modtag et svar med det samme

    Din familie, venner og kolleger behøver ikke at vide, at du mangler kontanter, bare skriv til os, og du vil modtage et lån.

    Din økonomiske frihed er i dine hænder!!

    ReplyDelete
  16. Har du brug for et akut lån? Vi giver personlige lån? Erhvervslån? boliglån? Landbrugslån? Uddannelseslån? Debet konsolideringslån? Lastbil lån? Billån? Hotel lån? Refinansiere lån? og flere skolelån? Startlån? .Vi tilbyder til 2% rente! Kontakt os via: (richardcosmos5@gmail.com)

    Akut lånetilbud.

    ReplyDelete
  17. Har du brug for et lån? personlige lån? erhvervslån? realkreditlån? Landbrug og Projektfinansiering, HURTILÅN. Har du brug for et lån til at betale af på din gæld, betale dine regninger eller starte en smuk virksomhed? ? Vi yder alle former for lån med 2% rente! Kontakt email: (dakany.endre@gmail.com)

    Akut lånetilbud.

    ReplyDelete
  18. Hej og velkommen til TRUST FUND FINANCE GROUP, INC.

    Hos TRUST FUND FINANCE GROUP tilbyder vi alle former for låneydelser:

    Har du hårdt brug for økonomisk støtte? Hvis ja, kan min virksomhed hjælpe dig, da vi tilbyder lån til en lav rente på 3 % og uden kredittjek. Vi tilbyder
    Personlige lån, konsolideringslån, risikovillig kapital, erhverv
    lån, Uddannelseslån, boliglån e.t.c.

    Bemærk: Alle interesserede ansøgere skal vende tilbage til os via e-mail for yderligere
    oplysninger om vores låneprogrammer.

    kontakt e-mail: tffinance@aol.com
    Tlf.: +447477169213

    Med venlig hilsen
    låneansvarlig,
    Patricia Daniels.

    ReplyDelete
  19. QUICK EASY EMERGENCY URGENT LOANS LOAN OFFER EVERYONE APPLY NOW +918929509036 financialserviceoffer876@gmail.com Dr. James Eric

    ReplyDelete
  20. Hej mine damer og herrer, Har du brug for økonomisk hjælp? Jeg er Susan Benson. Jeg er en långiver og også en finansiel konsulent.

    Har du brug for et erhvervslån, privatlån, realkreditlån eller et lån for at fuldføre dit projekt? Hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale dig at kontakte mit firma. Vi yder alle former for låneydelser, herunder langfristede og kortfristede lån, sikrede og usikrede lån og mange flere. For mere info, skriv til os via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller send mig en besked direkte på WhatsApp via: +447360502110 og modtag et svar på et øjeblik.

    Et lån fra en pålidelig og kompetent virksomhed er det, du skal bruge for at nå dit mål. Vi er en omfattende finansiel servicevirksomhed, og vi er forpligtet til at hjælpe dig med at opfylde alle dine ønsker. Vi har specialiseret os i at levere strukturerede økonomiløsninger til enkeltpersoner og virksomheder på den mest effektive og hurtigste måde.

    * Du kan ansøge om et lån når som helst og hvor som helst.
    * Fleksibelt beløb - Du bestemmer selv, hvor meget du vil låne.
    * Hurtig direkte finansiering - Modtag dit lån inden for 24 timer efter godkendelse.
    * Fleksibel rente på 3%.
    * Høje godkendelsesrater
    * Fleksibel tilbagebetaling - Du skal vælge tilbagebetalingsdatoen, enten ugentlig, månedlig eller årlig i en varighed på 1-30 år.
    * Enkel online ansøgning.
    * Personlig vejledning og ekspertise.
    * Ingen skjulte gebyrer

    Gå ikke glip af en mulighed på grund af manglende finansiering. Kontakt min virksomhed nu, vi kan hjælpe dig med et lån, fordi vi har hjulpet adskillige enkeltpersoner og organisationer, der har stået i økonomiske vanskeligheder over hele verden

    For mere information om vores lånetilbud, så send os venligst din låneanmodning via
    E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Formidlere/Konsulenter/Mæglere er velkomne til at medbringe deres kunder og er 100% beskyttede. I fuld tillid vil vi arbejde sammen til gavn for alle involverede parter.

    ReplyDelete
  21. Har du brug for et hurtigt og hurtigt lån for at løse dine økonomiske behov, tilbyder vi lån fra €3.000,00 til €100.000.000 Max, Vi er pålidelige, kontakt lånekreditoren på e-mail: elenanino0007@gmail.com

    ReplyDelete