Tuesday, April 13, 2010

Hækle attack på min lygtepæl!

Endelig skete det. Verdens kedeligste lygtepæl lige foran vores hoveddør blev klædt ud. Pyntet, udsmykket eller hvad det hedder! Måske urban croching! Jeg starter helt i det små med oldemors-firkant-prøver som jeg har fundet i gemmerne, men med tiden er det planen, at det skal udvides!!!!!
Det bliver så hyggeligt, at kigge ud på lygtepælen inde fra vinduerne.
Se her:
Måske jeg en gang når et par meters højde.....?
På billedet kan I for øvrigt se, hvor vores nye hus er bygget sammen med vores gamle hus. Lige til højre over døren. Nye sten på venstre side, gamle sten på højre side! Jeg synes mureren har gjort det ret pænt:-)

11 comments:

 1. Hej :o). Ja sådan kan man også gøre en kedelig lygtepæl speciel og hyggelig...Tak for en hyggelig blog, som jeg naturligvis har valgt at følge. God tirsdag aften.

  Louise

  ReplyDelete
 2. Åh Maria! Jeg bliver vist nødt til at følge i dit fodspor en dag... Jeg er vild med idé'en om at udsmykke nogle lidt kedelige ting rundt omkring... Og specielt tanken om, at andre mennesker vil undres og få sig et smil... uden nogensinde at vide, at det er mig, der har været på spil! Lidt ligesom når jeg har drejet på alle æggeurene i IKEA's udstilling, og bagefter har forladt området... Med et smil om læben!

  Fint arbejde, jeres murer har lavet der... Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det...

  Sov godt!
  Kh. LisBeth.

  ReplyDelete
 3. Jeg er også ret glad for resultatet, synes også det er noget at smile over, men jeg kannok ikke helt lade som om at det ikke er mig, idet lygtepælen er SÅ tæt på. Og mange der går forbi ved at jeg er håndarbejdslærer, og hvis ikke de ved det har de tit ret travlt med at kigge ind af vinduet til mit krearum.
  Maria

  ReplyDelete
 4. Hej Maria,

  feeeedt, så er du også med på "street-art-vognen":)Man får hurtig lyst til at lave lidt mere ik´?

  Stine:)

  ReplyDelete
 5. Fuldstændig. Jeg kan bare ikke finde de 5-6 pink oldemorsfrkanter, som jeg VED jeg har et sted! Det er så irriaterende!
  Maria

  ReplyDelete
 6. Hvor skønt!
  Jeg vil slutte mig sammen med LisBeth og lave noget, folk vil kigge på - måske inde i Viborg

  ReplyDelete
 7. Skøn ide. Jeg kan ikke lade være med at tænke på overskrifterne i lokalavisen når du en dag skal kravle helt op i toppen for at sætte de sidste firkanter på.

  Og så er jeg vild med din dør. Sådan en ønsker jeg mig også. Min mand har givet mig en ny dør i julegave tre gange nu men jeg har stadigt den samme grimme, gamle brune, som det ikke kan betale sig at male fordi den jo skal skiftes ud.

  (endnu et ps: Jeg står ikke i din kasse med faste læsere men det gør jeg ingen steder).

  ReplyDelete
 8. Hej Marina. Jeg er også selv ret glad for døren:-)
  Lokalavisen..... Hø, hø. Jeg skal nok sige til, hvis jeg nogensinde når dertil!

  Mette og Lisbeth. I siger bare til når jeg skal på søndagstur til Viborg for at kigge på JERES lygtepæl!

  Maria

  ReplyDelete
 9. Jeg skal straks gå i gang med at udtænke noget til min lygtepæl her udenfor... Men jeg tror i øvrigt, at det skal være over hunde-højde ;-)
  Du skal være velkommen til lygtepælsindvielse engang...
  Kh. LisBeth.

  ReplyDelete
 10. Cool! Det samme skete i lørdags for et nedløbsrør overfor min hoveddør hér i KBH. Det var nu ikke mit hækleri — men det var en hilsen til mig.
  — Trøjen til træet i min sfo lader vente på sig, men vi har lavt lidt og øver os nu i den svære kunst at hækle :)

  ReplyDelete
 11. Oh... glemte lige ... du ser hækleriet ved at klikke på "LS" eller hér: http://www.flickr.com/photos/salander/sets/72157623816450936/ — fortsæt det gode arbejde — spred den bløde graffiti :)

  ReplyDelete