Monday, April 26, 2010

Det er syet i hånden.......Forleden så I min fasters hønsetæppe. I weekenden opdagede jeg, at min mors fine barnevognstæpper stadig var i brug som dukketæpper på tøse-værelset! Her er de. Et drenge- og et pigetæppe. De meste er syet i hånden og kun kanterne er lavet på maskine! Hvilken tålmodighed siger jeg bare! Jeg har været så glad og stolt over at putte mine tre unger med mormors tæpper.

5 comments:

 1. Det er så dejligt med håndlavede barnevognstæpper! Måske skulle jeg vise mine drenges en dag... Det er farmor, der har været i gang med uld, karter osv., og til sidst med væv. Det er jo fantastisk, og tæpperne er gode at bruge til f.eks. at putte omkring benene i bilen.
  De er fantastisk smukke, de tæpper, din mor har syet!
  Hav en god mandag!
  -LisBeth.

  ReplyDelete
 2. .... det kan jeg dælme godt forstå, sikken et arbejde!
  og sød detalje med hjerterne på pigetæppet.

  Stine:)

  ReplyDelete
 3. Hej Maria

  Det kan jeg godt forstå at du er stolt over, kors hvor er de fine. Der er lagt mange timer i de tæpper og nok også mange tanker om hvem der vil komme til verden til lige netop hver enkelt tæppe.

  Hav en dejlig dag !

  ReplyDelete
 4. Hej Maria! Tak for hilsnen på min blog! Og dejligt at jeg derved kunne finde din, som ser super inspirerende ud!
  JEg ville så gerne have nået at lave noget af cykelslangerne! Det har længe fristet! Så det er fint jeg kan blive inspireret her!
  Kh Inger Lise

  ReplyDelete
 5. Hej Maria, super flot taepper! Jeg vil gerne vide om du kender noget om teknikken hun har brugt for at sy dem ? Jeg har lige lagt et indlaegg om en lignende "mønstre" der kommer fra min mor men jeg kunne rigtig godt tænk mig at prøve at sy en der ligner din mors ?

  ReplyDelete