Tuesday, March 9, 2010

Urban knitting....Jeg opdagede urban knitting på et tidspunkt sidst år. Jeg kan ikke huske hvordan, faldt måske bare over det på nettet.... JEG SYNES DET ER SÅ HUMORSTISK!
I lang tid havde jeg planer om, at strikke betræk til vores gamle overdækkede træterrasse. Min mand har stadig planer om at jeg skal strikke et etui til en kedelig gadelygte lige uden for vores hoveddør! Nu må vi se, det kræver en del garn og nogle store pinde. Forleden fik jeg dog strikket en ledingsskjulerstrømpe til ledningsspaghettierne ved vores fjernsyn. Ja man må vel starte i det små! Se også linket jeg har lagt til højre her på siden. Der er videoklip fra forbudte strikke-grafitti-ture.........................!

6 comments:

 1. Nej, hvor fedt! Jeg har også af og til set de mest sjove påhit rundt omkring på nettet, begået af en eller anden vild hækler... Måske skulle jeg også vise dem frem på bloggen ind imellem?! De ligger på min PC under "sjov"...
  Viser du ikke den der dippedut af en ledingsskjulerstrømpe herinde, så vi kan se, hvordan sådan en ser ud???
  Fortsat god aften!
  -LisBeth.

  ReplyDelete
 2. Hej Maria! Hvor sjovt! Jeg har lige netop set Karen Klarbæks indlæg - OG meldt mig til! Det bliver altså hyggeligt! Glæder mig til at mødes med dig og de andre herinde fra. Jeg kan se, at Mette b også kommer - det bliver godt!
  -LisBeth.

  ReplyDelete
 3. Hej Maria, jeg har også moret mig over de skægge påfund. Kender du Thøger Birkelands bog "Mors tæppe"? Jeg skal se om jeg kan finde den og vise den på min blog :)
  Og ja, det er da dejligt at kunne mødes til blogtræf.
  Klem fra
  mette

  ReplyDelete
 4. Hej Mette.
  Nej jeg kende ikke den bog! Du må rigtig gerne vise den.
  det kunne være så sjovt med d et blog-træf.

  Mvh Maria

  ReplyDelete
 5. Jeg opdagede også urban knitting for et års tid siden — men har endnu ikke set noget i DK? Jeg viste nogle billeder af strik-klædte træer til en ung fyr, der lige er startet i min SFO — og han udbrød: Hey ... det har jeg lige set i New Zealand! Nu strikker vi på en trøje — sammen med SFO-børnene — til et træ!
  Vi viser billeder i løbet af foråret!

  ReplyDelete
 6. Det glæder jeg mig meget til at se! God arbejdsslyst.
  Maria

  ReplyDelete