Wednesday, March 3, 2010

Det er her jeg mødes med dig...

Her kan du se vores computer-ø, det er her jeg mødes med alle jer bloggere ude i verden! I dagens anledning har jeg ryddet lidt op i nogle af alle de stakke, der plejer at flyde rundt omkring!
Rummet er et gannemgangsrum, det er her vi skal igennem for at komme ovenpå eller ud på terrassen, ned i kælderen eller i vores "kosteskab-printerrum". Det fungerer derfor udmærket som husets "hjerte" hvor man også kan holde øje med, hvad ungerne spiller! Jeg tror, at min mand pønser på, at der da sagtens kan være en pc mere!!!! drenge.....

3 comments:

 1. Hygge-blogge-rum! Hvor ser det indbydende ud! Kender godt det der med bunkerne! Nogle gange er jeg bange for, at vores slår rødder, for uanseet, hvad jeg gør, så bliver de ved med at vokse!

  ReplyDelete
 2. Det gør vores også! Jeg flyttede dem også pænt tilbagr da jeg havde taget billedet:-)

  ReplyDelete
 3. Hej Maria, her er jeg så igen med endnu et problem. Undskyld at jeg forsøger mig hos dig, men der er ikke andre som har kunnet hjælpe mig, og du har hjulpet mig før.
  Ved ikke om du kan hjælpe mig med følgende som Marina har skrevet til mig):
  (Søde Stine. Jeg vil så gerne kommenterer hos dig men jeg kan kun gøre det med min henvisningsblog fordi du ikke har åbnet for den mulighed at man selv kan indsætte webadresse. Blogger er ret uvenlig mod os der er kunder andre steder og selvom der står typepad virker det ikke. For noget tid siden skrev Karen Marie også til mig at hun savnede at kunne kommenter hos dig så du ville ihvertfald glæde to hvis du åbnede for muligheden af at andre end blogspot bruger kunne kommenter).
  7. mar. 2010 16.20

  Jeg håber at du kan hjælpe mig:) Stine

  ReplyDelete