Saturday, October 13, 2012

Kan man have hav-amøber på væggen?

Måske fordi mit arbejde har fyldt lige rigeligt i hovedet på det sidste, har jeg haft brug for at male, for at få tankerne på noget andet. Jeg opdagede på et tidspunkt at tegninger blev bedre, hvis jeg var lidt sur eller irriteret!!!!!
Nå, men billedet her er jeg ret glad for. Det er acryl med blyantstegning ovenpå. De grå amøber har jeg engang set i et tv-program om dybhavs-mini.amøbe-dyr. Jeg skyndte mig at tegne dem på et papir fordi jeg syntes, at de havde nogen skønne former.
Hvad med dig, tegner du også bedre når du er sur?

5 comments:

 1. Har kun malet en enste gang, hvor jeg var virkelig ind-i-maven-sur...og nu jeg tænker over det, er det faktisk et af de eneste malerier fra "dengang", der har overlevet min videre færd...så måske jow!

  ReplyDelete
 2. Hvor er det godt , det du har lavet maria - elsker osse de former..
  Synes det er lidt sjovt at du stiller spørgsmålet - om man tegner/ maler bedre når man er sur.. jeg er lige blevet færdig med et maleri- lavet over en uge - og netop fordi jeg er fustreret og en smule vred i tiden.. Og for mig virker det altså osse at male.. Det er vildt befriende.. Dog er min udfordring at jeg burde vise mit billede, men gør det ikke - tør ikke ha ha .. måske fordi jeg er så "barnlig" inspireret-- Men ved du hva - jeg har trods alt hængt det op i stuen og det er da første skridt ikk!!
  SÅ JOW - det er godt at tegne/male når man er sur, vred eller bare skal af med noget...
  Knus herfra

  ReplyDelete
 3. Sjovt nok, at I også har det sådan. Måske er der mange flere:-)?????????

  ReplyDelete
 4. Har faktisk aldrig prøvet, men det er da tankevækkende... Nu har jeg godtnok kun malet med akvarelfarver indtil videre... Meeen mon ikke nok man kunne lave en lidt kraftig farveopløsning, hvor der var lidt knald på? Må prøve engang!

  ReplyDelete
 5. Jo. Man kan da sagtens bruge akvarelfarver. Der kan sagtens komme knald på farverne hvis deter en god kvalitet:-)

  ReplyDelete