Sunday, March 4, 2012

Kender I det...?
Meget sent en aften i sidste uge, fandt jeg pludselig på, at nu skulle der "styles om" oven på et af skabene i køkkenet. Jeg kunne absolut ikke komme i seng, før jeg havde fundet de rigtige røde skåle og gule glas frem fra de steder de nu stod......
Nogen gange ser man slet ikke hvordan der ser ud et sted, fordi det har set sådan ud så længe... Sådan var det blevet oven på vores køkkenskab... Nu er der nyt billede og nye farver, der passer til blenderen :-)
Jeg er selvfølgelig også i gang med at hækle en ny kaffevarmer i muntre farver. Den skal være sommerafløsning for vinter-sælskindsvarmeren som Tore har købt i Øst-Grønland.
Laver du også nyindretninger sent om aftenen, hvis du pludselig bliver inspireret?

5 comments:

 1. Jeg er desværre alt for dårlig til at flytte rundt, uanset tidspunktet på dagen.. Er nok meget atypisk blogger i den retning. Er også det andre vil kalde farveforskrækket.. Alt er kedelige farver. Vil nogen sige.. Har en ret så konservativ mand, så vil roder os ikke ud i de vilde tiltag..

  dog er dit lille arrangement ganske flot. Ville så gerne ha mod til at lave helt om.. Det sker ikke..
  Lækkert skab.. Loppefund?

  Holder blogtræf.. læs indlæg, snart.. og kom...
  Lone

  ReplyDelete
 2. Ha, ha. Skabet er HTH. Det er 10 år gammelt og huser el-kedel, kaffe og fredags-slikdåsen!
  Det er kun den lyserøde dåse der er loppefund. De lækre gule og røde krydderiglas har jeg scoret hjemme i min mors køkkenskab.
  Jeg tjekker blogtræffet......
  Maria

  ReplyDelete
 3. JA!! Det gør jeg stort set altid sent sent om aftenen. Efterhånden ryster manden bare på hovedet af mig - han er vel vant til det nu. :)
  Fint arrangement by the way!

  ReplyDelete
 4. Nej aldrig, men i dagslys ja der er jeg med

  ReplyDelete
 5. Ja for pokker da og altid når resten af fammilen skal til at sove ;)

  ReplyDelete