Thursday, December 30, 2010

Nytårspynt.....

Jeg synes at det kedeligste i hele verden er at pakke julepynten tilbage i kasserne. Mens jeg kæmpede med det, kom jeg lige i tanke om at bruge nogle af julekuglerne til nytårsbordet i morgen.
Det er første gang jeg har prøvet at bage kransekage. Min største motivation er at jeg glæder mig til at pynte den sammen med Sofia, jeg kan nemlig ikke lide marcipan!!!!!!! Kagen  er lidt skæv men jef satser på at skjule det med pynt!

2 comments:

  1. Kagen ser lækker ud. Jeg så Blomsterberg lave kransekage forleden og den lignede ikke, men hun havde vist også øvet sig MEGET.

    God ide med kugler i pynten til i morgen.

    ReplyDelete
  2. Hej Maria. Jeg prøver lige igen for måske så du ikke min kommentar nede under krea indlægget. Sagen er at jeg rigtigt gerne vil i kontakt med dig, fordi jeg synes du har så mange fine ideer til børn. Jeg er blevet bedt om at anbefale en dansk blog med børneideer og tænker på dig, men jeg kender dig jo ikke ret godt, fordi du vistnok aldrig kommer på genbesøg inde hos mig. Derfor vil jeg gerne lige maile med dig og spørger om du har lyst til at få anbefalingen (og jeg må ikke fortælle hvad det er her). Jeg er selvfølgelig ude i sidste øjeblik (allermest fordi jeg hader det her med at fremhæve en dansk blog fremfor en anden) så der er ikke så meget tid. Hvis jeg ikke har hørt fra dig inden søndag anbefaler jeg en af dem jeg kender bedre, men jeg vil gerne anbefale dig.

    Rigtigt godt nytår.

    ReplyDelete