Saturday, December 18, 2010

Strikelise-erfaring søges?????

Jeg har fotograferet dette halstørklæde i Panduro i Århus. Men er der nogen af jer der har erfaring med strikkeliser? Det er strikket på en kæmpe strikkelise.
FX.Er det kun for børn?
Er det kun for folk som mig der ikke har den store strikke erfaring?
Er det i virkeligheden nemmere med strikkepinde?
Jeg synes halstørklædet er fedt, men det er ren acryl!!!!!!! Adr!

9 comments:

 1. Jeg har prøvet den store strikke-lise med børn i 5. klasse. De hyggede sig med den. Den er nem at bruge, og det bliver pænt og ensartet.
  Hvis du kan strikke ret og vrang på tykke pinde, så tror jeg, du vil blive gladere for det. Og hvis du strikke et helt halstørklæde, så får du jo efterhånden rutinen:) Men hvis det er alt for omstændeligt, så kan du sikkert godt bruge stikke-lisen.

  ReplyDelete
 2. Maria..

  Hvis mine søstre så jeg valgte at svar på dette indlæg ville de trille rundt på gulvet af grin. Jeg er ikke en ørn til strik.. Men det her kan jeg da svare på.

  Jeg syntes strikkeliser er til alle. Tror dog at det går hurtigere med pindene til sådan et projekt. Ret og vrang og det kører..

  Lone

  ReplyDelete
 3. Jeg takker for kommentarerne, jeg kan faktisk godt strikke ret og vrang så den nuper jeg!

  ReplyDelete
 4. Og der skule selvfølgelig stå nupper!!!

  ReplyDelete
 5. jeg har flere størrelser af de der strikkeliser fra panduro - købt i en anfald af ?? - og jeg bruger dem sjældent, syntes det er nemmere at strikke på pinde.

  ReplyDelete
 6. Jeg har købt et par af de helt store strikkeliser i Panduro. Jeg arbejder på et opholdssted for unge, og de bruger dem flittigt. En af pigerne kan strikke meget hurtigt og strikker en hue på en aften. Selv er jeg mere til pinde, men det kan de unge ikke så godt. Så de store strikkeliser er et hit, bare man har en løs tråd :-) ...(ikke at forveksle med løs på tråden!!)

  ReplyDelete
 7. hej
  Jeg arbejder i panduro i århus ,og de strikkeliser er absolut ikke kun for børn,men kan bestemt anbefales til alle,det er en fin måde at kunne være med på strikke-bølgen selvom man ikke kan strikke med 2 pinde

  ReplyDelete
 8. Jeg har også prøvet de store strikkeliser, og det giver et andet resultat end med 2 pinde og det er hyggeligt og for alle.

  Julehilsen

  Marlen

  ReplyDelete
 9. På en strikkering (som de jo altså hedder *S*) kan man nemt og hurtigt strikke - uden de problemer, som nogen oplever med pindene.
  Der er for nyligt udkommet en bog på dansk om at strikke på strikkering (husker ikke navnet, men det er meget oplagt og ligetil, så vidt jeg husker), og der er både ting, der er strikket rundt og frem og tilbage. Et tubetørklæde strikket rundt og langt ville være dejligt varmt.

  ReplyDelete