Thursday, August 2, 2012

Her sover prinsesse August og prinsesse Jonas

Her er så det nye skur, med den lækre turkise farve inden i. Min ældste søn August og hans kammerat måtte straks sove der ude. August sover ellers normalt, hele sommerhalvåret, under halvtaget på vores gamle terrasse. I går malede jeg et gammelt skab. Det er blevet kanarie.gult og det er meningen de t skal hænge i skuret til cykelgrej, urtepotter o.s.v. Jeg må se om jeg kan få det hængt op i dag..... Måske jeg så fortsætter skur-billedspamen.... I må bære over med mig, men så kan min mor nemlig også følge med :-)

I eftermiddag skal jeg være lærer for "Den skæve billedskole" i Hadsten. Jeg er blevet hyret til at lave et mini-kursus, der hedder "pimp din cykel" for børn der kommer forbi kulturhuset i dag. Grunden er, at der er et cykelløb i Hadsten i aften og byen har lavet en fest ud af det. SÅ hvis du er i nærheden og har et barn (8-13 år) der har lyst til at pimpe sin cykel, så kig forbi.

3 comments:

 1. Så kan man da næsten ikke komme til at sove skønnere, det ser rigtig hyggeligt ud

  ReplyDelete
 2. Hvor er det dog fedt for ungerne Maria.. Så hyggeligt.. Det skal jeg da snart se.. Sku da ha vidst at du sku være lære i Hadsten - så havde jeg da kigget over:0) Min blog/ computer er i stykker. Jeg har ikke kunnet kommentere eller komme ind på nogle´s blogge i en hel uge. Kan ej heller lave indlæg. pis
  Lige nu er jeg på en lånt com.
  det billede du har med hjem fra Ærø er da SÅ sød...
  Knus Iben

  ReplyDelete
 3. Ih, hvor er det bare hyggeligt :)

  ReplyDelete