Sunday, May 27, 2012

Jeg overvejede at sy det selv, men....

...nogen gange bliver man bare nødt til at hive pungen op af dametasken!
Og sådan var det da jeg så dette forhæng af voksdugs-strimler! Jeg overvejede i et halvt minut om jeg kunne sy det selv... Men så måtte det med hjem! Lige med det samme! Tobias og jeg var på 10 års tur (En tur vi har her i familien når man er 10 år. Alene med mor til København). Vi havde gået tur på Kristiania, lige uden for porten og rundt om det første hjørne mødte vi en butik, der bare strålede af farver og lækre ting! Jeg kan desværre ikke huske hvad den hedder, men hvis du skal lede, er det lige mellem Kristiania-udgangen og Christians Havns Metro! Selv min mand synes, at det er ok med det nye farvestrålende flue-fanger-forhæng, selv om det faktisk hænger i hans computerrum!!! Det er der vores terrassedør befinder sig.

7 comments:

 1. Det ser ud til at jeg er nødt til at finde den butik, når jeg nu alligevel skal til Kjøvenhavn og Christiania på lørdag. Jeg er en halvgammelung jyde som ikke er så stedkendt i det Kjøvenhavnske, så kan du ikke lige hjælpe mig med om jeg skal gå til højre eller venstre hvis jeg står med ryggen til Christianias hovedindgang ( eller er det måske for farligt at stå med ryggen til?)

  ReplyDelete
 2. Hvor er det fint og farvestrålende. Jeg kan godt forstå, det måtte med hjem.

  ReplyDelete
 3. Hold da kaje mand hvor er det kanon... jeg havde heller ikke tøvet et sekund.. MEN tænk at du købte det Maria.. Men derfor kan du jo godt bevæge dig ud i at prøve at lave et selv også..
  (noget siger mig at det kunne du godt finde på) (smiler)
  Go ide med 10 års tur.. Tillykke med Sønnen din..
  Knus Iben

  ReplyDelete
 4. Utroligt ikke, at man så mange gange liiiige skal overveje om det er noget man selv kan lave. Og, årene har vist mig, at jeg sjældent får gjort det.
  Godt at du slog til og købte. Tænk engang hvor meget det ville koste med alle de mange forskellige farver voksdug du skulle bruge....

  God 2. pinsedag, kh. Stine

  ReplyDelete
 5. Hvor er det fedt!
  Jeg har et også en svaghed for meget farvestrålende perleforhæng, men det her overhaler da vist lige perleforhængene indenom.

  ReplyDelete
 6. Det er så fedt. Jeg har købt et med flotte perler eller prismer, men der gik ikke længe, før der var knuder på. Øv. Voksdug det holder!,

  ReplyDelete
 7. Hej alle og tak for kommentarerne.
  Hej Morsille. Du skal gå til venstre, det er en kælderbutik på et hjørne. Og man kan absolut godt stå med ryggen til :-)

  God rest-pinse alle sammen.
  Maria

  ReplyDelete