Saturday, December 3, 2011

Ide... Saml juleminder med børnene.Så er der blevet pyntet til jul i det Kirkebyske....
Til Sofias store fornøjelse. Det er skønt at se ungernes glæde, når gammelkendt julepynt kommer op af kasserne. I vores julekasse gemmer sig også en pose med nisser. Det er ikke julepynt som sådan. Jeg beder alle tre børn om at tegne en nisse hvert år. Nisserne kommer i posen med årstal og navn bag på og vi har alle stor fornøjelse af at følge deres tegneudvikling når julekassen kommer frem. Største-drengen på 12 bliver også tvunget til at tegne en nisse. (også selv om tegning ikke lige er FRITIDSINTERESSEN!) Sådan er det.....!
På billedet kan I se vores filt-julebukke. Sofia og jeg syede et par stykker sidste år og der var stor gensynsglæde med dem også. Hvis du har brug for skabelonen, så skriv lige en kommentar, så vil jeg Gerne scanne den og lægge den på. Lige nu har scanneren dog bedt om nattero.... Så jeg må hellere i seng :-)
God december til jer alle.

6 comments:

 1. Rigtig god idé. Vi har også en julekasse på loftet med børnenes pynt fra de var små. Og det vækker altid glæde. Vi er dog ikke så systematiske som jer.

  ReplyDelete
 2. Fine julebukke og rigtig hyggelig juletradition :) Sidste år var vores første jul sammen som familie og der fik vi taget et billede hvor vi stod ved juletræet, det vil vi fortsætte med sådan at vi har et for hvert år.. ikke så kreativt, men tror det bliver sjovt at have engang om mange år.

  ReplyDelete
 3. Sikke en god ide med nissetegningerne. Godt nok er mine piger ikke helt små længere, men det er vel aldrig for sent at starte ;-)

  ReplyDelete
 4. De julebukke er bare så søde.
  Det er dejligt med traditioner. God søndag.

  ReplyDelete
 5. Hi1 I love those! You have so many nice things here!

  ReplyDelete
 6. Thank you very much everyone :-)
  Maria

  ReplyDelete