Wednesday, November 2, 2011

Jeg har syet og malet et penalhus...


Ja, jeg har lige malet det her til min mor. Hun har fødselsdag i dag, men ringede til alle veninderne og sagde, at de ikke skulle komme på uanmeldt fødselsdagsvisit her i eftermiddag som de plejer....!
Og hvorfor tror I? Jo, min mor går til tegning onsdag eftermiddag og det kan da ikke aflyses :-)
Veninderne kom heldigvis på besøg i formiddag i stedet! Godt hun har så mange veninder, for der er langt til Ærø fra Øst Jylland, så vi kommer aldrig til hendes fødselsdag :-(

Jeg har taget et stykke almindeligt bomuldslærred og malet det hvidt med acryl-maling. Jeg lod det tørre og sprayede pink maling med min Matas-spray-flaske. I flasken er der vand og en smule acrylmaling.
Så er hele herligheden tørret igen og svanen er dernæst tegnet med Posca-tuscher og syet rundt om med symaskinen.
Til sidst var der bare syjobbet tilbage. Så var penalhuset til tegnesagerne klar til at komme i en kuvert sammen med en æske nye tegneblyanter og en konkylie som Sofia havde malet til mormor.Og her kan I lige få lov til at se min mors seneste billede, hun er god ik? Jeg har ikke spurgt om lov til at sætte billedet på...... Men tilgivelse er sikkert nemmere end tilladelse :-)

5 comments:

 1. Hold fast det er blevet flot - din mor er heldig. Fine farver du har valgt :)

  ReplyDelete
 2. Det bliver hun sikkert glad for :-)

  Det ser ud som om din mor er inspireret af Christina Kjellsmark. Som har skrevet akrylmalebogen Akrylspots.Hun har lavet beskrivelser til ,hvordan man maler sådan nogle fine blomster som dem din mor har malet.

  ReplyDelete
 3. Det er et flot flot billed :-) og penalhus...sjov metode du har brugt på stoffet. 2 kreative kvinder.
  Lene

  ReplyDelete
 4. Tillykke med din mor. Hun er heldig at få så fint et penalhus.
  Det er et flot billede hun har malet. Jeg kan godt lide farverne.

  ReplyDelete
 5. Tillykke med mor og sikke da et fedt penalhus du har syet/male...Fed teknik med at male på stoffet....God fredag til dig!

  ReplyDelete