Thursday, September 22, 2011

Hurra.... ny ide med maling og blonder :-)Jeg ved at I har været belasted med mine plastic-bloder før. Men nu kommer de igen! Denne gang i en udgave hvor man helt sikkert kan bruge gamle hæklede lyseduge, hvis man ikke kan skaffe plastik.

Jeg har gemt en gammel matas-flaske med spray. I den har jeg hældt lidt vand og acryl-maling nok til at det giver masser af farve men stadig er vandtyndt.
Så er det bare at lægge blonden over et stykke (akvarel)papir og spraye et par gange. Pas på det kan godt ramme ved siden af!

Paddehatte-billedet har jeg tegnet med en kul-blyant efter en paddehat jeg fandt på nettet. (Søg på: fungus drawing).
Derefter har jeg farvelagt med ecoline og fortyndet acryl. (Som det lige passede med de farver jeg havde og de farver jeg ønskede.
Til sidst lavede jeg et stykke hvidt papir, til at dække tegningen, der hvor jeg ikke ville spraye med blåt.
Vupti. Jeg kan ike ente til jeg skal prøve det med mine skolebørn!

7 comments:

 1. Hold fast et fint billede du har lavet, og kønne farver du har brugt. Tror jeg også vil prøve den teknik med blonder :)

  ReplyDelete
 2. Det der er jeg helt pjattet med , det er bare skønt.

  ReplyDelete
 3. Tak skal I have begge to.
  God weekend til jer alle.
  Mvh Maria

  ReplyDelete
 4. Den der plastic blonde du har så meget sjov med, har luret i mit baghoved' lige siden første gang jeg opdagede den her hos dig. Jeg må bare finde sådan en fyr en gang, når jeg passerer Bazar Vest i Århus.
  Dit blå-blonde værk er dragende lækkert og tak for tips til blonde-leg-ala-mormors-hæklede.....og svampekreationen er hyper aktuelt, Maria.

  ReplyDelete
 5. Tak for tippet, det skal jeg prøve. Flot billede du har lavet.
  Hilsen Birthe

  ReplyDelete
 6. Super fint. Man kan gøre det samme med farve eller guld på spray. Det har jeg flere gange gjort til gaveindpakning.

  ReplyDelete
 7. Hvor er det en god idé. Jeg er selv kunstmaler (Du kan se mine billeder på www.rhode-malerier.dk), og jeg kan rigtig godt lide at lave billeder med fx sand, avispapir og tryk, så det var dejligt med inspiration til en ny måde at gøre det på.:-)

  ReplyDelete