Friday, November 5, 2010

Jeg har mistet det.....


Mit yndlings hjemmehæklede halstørklæde-sjal! Og det var en dag hvor jeg både var på seminariet, kørte med bussen og var vikar i Hinnerup Billedskole. Jeg kan have tabt det SÅ  mange steder. Og jeg har spurgt alle steder!
Heldigvis havde jeg garn på lager til at nyt! Tid har jeg ikke så meget af, så garnet ligger 5-dobbelt, for at det skal gå stærkt, og hæklenålen hedder nummer 10 til efternavn! Nu ligger det her i kurven, og venter på de små ledige stunder der kan være mellem lektielæsning og et liv med tre børn, der går til alt muligt.
I denne weekend er det dog MIN weekend. Mig der skal bruges tid på! Jeg skal nemlig holde krea-weekend med tre af mine gamle "syveninder" fra Odense Fagskole i 1991! Den første ankommer fra Odense til aftensmad (og har en forventning om, at hun altid lærer en ny ret mad hos mig! Ha ha, hun får se!)
De næste ankommer fra Kolding i nat og den tredje, fra Vest Jylland, støder til I århus i morgen, for shoppes skal der også!
Mon ikke I kan forvente et enkelt krea-billede i løbet af næste uge, hvis vi da ellers får lavet noget godt! Vi holder disse weekender ca. hvert andet år, og der er intet emne valgt på forhånd, kun fri leg :-) ide-deling og snak!
På billederne kan I også se de lys, ungerne og jeg støbte i efterårsferien i gamle toiletrullerør!
God weekend.

9 comments:

 1. Ærgerligt med tørklædet. Du må bare hækle løs.

  Det er nogen fine lys, I har lavet.
  God weekend,- det lyder godt nok skønt.

  ReplyDelete
 2. Hej Maria! Hvor sjovt at læse, at du er i gang med et halstørklæde med hæklenål str. 10! Se lige mit seneste indlæg... Halstørklædet blev færdigt og afleveret for 10 minutter siden!
  Dejlige farver, du har!
  God krea-week-end!
  -LisBeth.

  ReplyDelete
 3. Det havde jeg aldrig gættet - at lysene var lavet i gamle toiletruller. Brænder de godt ?

  ReplyDelete
 4. rigtig god fornøjelse, det lyder super hyggeligt.
  flot er det også din nye topbanner
  Stine:)

  ReplyDelete
 5. Hvem der dog havde sådan en weekend i sigte... BARE DET VAR MIG!!!!

  Glæder mig til at se eventuelle frembringelser.

  ReplyDelete
 6. Hvor lyder det hyggeligt! Bare det var mig.

  Og hvor ærgerligt med halstørklædet - måske skulle du have navn i ligesom da vi var små ;-)

  Hæklenål nr. 10? Uha, så går det stærkt.

  ReplyDelete
 7. Fede lys... sjov idé..

  Tørklædet glæder jeg mig til at se.. det er mit næste projekt.. da jeg jo lige skal være færdig med babytæppet som er tvprojektet for tiden...

  God kreaweekend.. jeg elsker dem selv..

  Lone

  ReplyDelete
 8. Å hvor det lyder hyggeligt med den krea weekend. Dejligt at holde fast i sådan en god tradition. Lysene er fine og det er altid hyggeligt at tænde lys i egne hjemmestøbte lys.

  ReplyDelete