Wednesday, February 17, 2010

Krea-rummet i farver...

Mit krea-rum er ALDRIG ordentligt og pænt ryddet op! Kender du det? Jeg PRØVER ar holde orden ved ar have kurve og kasser til mine ting, men de ender ret hurtigt på bordet igen. Her får du et par billeder af nogle af mine kurve og kasser.
Gad vide hvorfor den store kasse står øverst og ikke nederst? Tjaeeee...... Jeg ved det ikke!
Man kan jo altid stable oven på, når hylden bliver for lille!!!!!!

Hold da op, hvor kan man bedre se hvor rodet det ser ud, når det er på fotos! Jeg må planlægge en oprydningsdag snart..... I dag går turen dog til Ærø!

4 comments:

 1. Man kan jo se du lever i det rum.. Sådan skal det jo være....

  Den store kasse står jo øverst fordi den på den måde laver en ekstra hylde... ;o)

  Elsker de mange farver du har, og ikke mindst de mange dejlige kasser, kurve og dåser.. Det minder lidt om mit "rod", for det er jo ikke rod, men systemer som kun vi kan finde ud af....

  LOne

  ReplyDelete
 2. Er helt vild med den store blå æske på øverste hylde...den er bare super fin!
  Og der skal altså være lidt rod, ellers er man ikke en rigtig vaskeægte krea-sjæl:-)
  Kærligst Malene

  ReplyDelete
 3. Dejligt, kreativt... Et sted, man fordyber sig; og det må nødvendigvis hænge sammen med rod, for det bliver underordnet, når man er midt i et kreativt projekt. Kender det godt... Du skulle bare se min ene vindueskarm i stuen lige nu... Dét ser ikke godt ud! -Og der kommer INGEN billeder!
  -LisBethLys.

  ReplyDelete
 4. Tak, tak I tre. Så tror jeg, at jeg vil udskyde oprydningen LIDT længere! Den store blå æske er en støvleæske, som er beklædt med indisk papir! Jeg er også selv ret glad for den. Og for støvlerne - som jeg fik i fødselsdagsgave af familien... Maria

  ReplyDelete