Thursday, January 21, 2010

Kreativ blogger award.

Jeg har fået tildelt en kreativ award. Tusind tak Kirsten. I virkeligheden er det som at få et kædebrev. På den GODE måde. Nogen synes at mit krea-værk er værd at belønne med en award :-)
Jeg skal prøve om jeg kan finde ud af de udfordringer, som følger med!


Jeg skal vise awarden på min blog


Linke til den jeg har fået den af: Kirsten


Skrive 7 ting om mig selv.


Give awarden videre til 7 andre bloggere.


 1.  Jeg læser til meritlærer i Århus. Jeg er overrasket over, hvor glad jeg er for studiet. Da jeg i sin tid gik på håndarbejdsseminariet, havde jeg mest lyst til at lave de kreative lektier, og nu læser jeg to boglige fag plus psykologi.
 2. Jeg har tre dejlige børn på 5, 8 og 10 år. En pige og to drenge. Der er altid mindst en af dem, der gider at være kreativ med deres mor. Skønt! Jeg har også en dejlig mand :-)
 3. Jeg har arbejdet som skrædder i brudekjolebutikken Casa Lezar i København sidst i halvfemserne. Jeg har arbejdet som pædagog i Øst Jylland siden jeg fik barn to.
 4. Jeg kommer fra Ærø, og det er en vigtig del af min identitet.
 5. Jeg bruger mere og mere tid foran computeren. Hvorfor mon....? Og her kan man jo også øve sig i at sætte kommaer, når man nu læser til dansklærer! Så det er faktisk ganske relvant, at bruge meget tid her!
 6. Jeg har gået på Odense Håndarbejdsseminarium med Kirsten, som jeg fik denne award af. Som Kirsten, har jeg også stadig stor respekt for mine gamle lærerinder i syteknik! For slet ikke at tale om hende jeg havde i FINERE SYTEKNIK.
 7. Min mand og jeg har selv bygget halvdelen af vores hus op. Vi fik bygget en tilbygning, og overtog den da den bestod af tag og ydervægge. Et hårdt år, hvor børnene var på en del ferier alene ved bedsteforældrene på Fyn Og Ærø.. Men det er super tilfredsstillede nu!


  Og den kreative blogger award går til følgede syv dejlige blogs, fordi de inspirerer mig, og jeg følger med.....

Ulla fordi din kreative side, er meget inspirerende.
Ulla V fordi du bare kan brodere super flot.
Marengse for en skøn kreativ side.
Anne fordi du skriver skønt! Og vi er i krea-klub sammen.
smilerynker fordi det er en farvestrålende krea-blog.
Pernilla fordi dit hus ser super hyggeligt ud.
Kristel Because I follow your blog with pleasure.

6 comments:

 1. Tack snälla! Och vilka ursnygga armband där i huvudet av bloggen!!! :):):)

  ReplyDelete
 2. Tak Pernilla. Jeg synes ursnygga er et fantastisk ord! Ligner ikke noget vi har på dansk! Mvh Maria

  ReplyDelete
 3. Maria, Sorry for the late response, we've been away this weekend. Thank you for the award! It is very nice to hear that you appreciate my blog!

  ReplyDelete
 4. Hej Maria, jeg har slet ikke fået sagt tak - ud over en lidt halvhjertet sniksnak på bloggen - men jeg er glad for æren! Jeg tillod mig bare at glide lidt af på det med at besvare spørgsmål og videresende, for jeg har fået den nogle gange før, så det begynder at føles sådan lidt fjollet... men det kunne du jo ikke vide. Håber det er ok!

  Nu vil jeg skynde mig at få lavet link på min blog, så den linker videre til dig. Fedt at se at du også er faldet i blogfælden med begge ben. Og her er så flot.

  ReplyDelete
 5. Vil lige takke!! Så sødt af dig;o) Er lidt optaget af min lille Martha, men bringer den videre når jeg har tid til overs...

  ReplyDelete
 6. Selv tak. Tillykke med Martha:-)

  ReplyDelete