Monday, May 28, 2012

Christiania i billeder...

Så lækkert bor man på Christiania. Bare det var mig, der kunne sidde med tæerne i vandet og skrælle gulerødder! Der er langt fra den jyske muld, hvor vi bor til Ærø hvor jeg kommer fra og hvor man kan sidde med tæerne i rigtig salt vand!

Sunday, May 27, 2012

Jeg overvejede at sy det selv, men....

...nogen gange bliver man bare nødt til at hive pungen op af dametasken!
Og sådan var det da jeg så dette forhæng af voksdugs-strimler! Jeg overvejede i et halvt minut om jeg kunne sy det selv... Men så måtte det med hjem! Lige med det samme! Tobias og jeg var på 10 års tur (En tur vi har her i familien når man er 10 år. Alene med mor til København). Vi havde gået tur på Kristiania, lige uden for porten og rundt om det første hjørne mødte vi en butik, der bare strålede af farver og lækre ting! Jeg kan desværre ikke huske hvad den hedder, men hvis du skal lede, er det lige mellem Kristiania-udgangen og Christians Havns Metro! Selv min mand synes, at det er ok med det nye farvestrålende flue-fanger-forhæng, selv om det faktisk hænger i hans computerrum!!! Det er der vores terrassedør befinder sig.

Sunday, May 20, 2012

Friday, May 18, 2012

Sommerhus og lækre detaljer.

Så er der lige lidt billeder fra en vindueskarm i sommerhuset, som vi lånte i Bededagene. Flagene i vinduerne var oppe fordi vi holdt fødselsdag for min ældste søn, som blev teenager!!!!!

Wednesday, May 16, 2012

Sommerhus-serie: Pæn pejsepynt.......

Så hyggeligt kan det se ud på en pejsehylde...... Flagene på lysestagen var nogen jeg havde med som sommerhusturens yngste medlemmer kunne lave...... Gog Kristi Himmelfartsferie.

Monday, May 14, 2012

Indretnings-serie. Sommerhus her we come.....

Her kommer lige lidt skønne billeder fra det sommerhus, hvor vi holdt Bededagsferie. Jeg regner med at fortsætte kavalkaden over den næste uges tid. Jeg har mange gode billeder fra huset.... De tre billeder i dag, er fra badeværelset.