Thursday, March 31, 2011

Ugler fra min workshop....





På sidste weekends blogtræf stod jeg for en work shop, hvor der blev produceret ugler i stor stil.
I anledning af den kommende påske blev der også lavet et vellykket forsøg på et påskeæg!
Du kan se hvordan man laver disse ugler, ved at finde uglelinket i sidebaren til højre.

Tuesday, March 29, 2011

Billeder fra et skønt blogtræf












Hurtige billede fra et skønt krea-træf i weekenden. Der er både billeder fra MisAD's work shop hvor vi lavede lækre ting af landkort. Mine armbånd hvor jeg var så heldig at score det stykke landkort med Ærø på. Kanten er hæklet på. (Det føles rart at gå med sin barndomsø om armen!). Der er en lille ugle som er ægte patchwork-håndsyet (af mig!). Sidst men ikke mindst, den smukke vase som jeg var så heldig at vinde i sponsorgavelodtrækningen! Vasen er pustet af Lene Højlund. Der var MASSER af andre sponsorgaver på træffet. Tusind tak, hvor blev vi begavede!

Friday, March 25, 2011

Blogtræf i morgen....


Jeg skal på blogtræf i morgen...
En gave til mig fra mig her midt i alt eksamensræset! jeg glæder mig meget og er ved at pakke en masse kreagrej selvom jeg burde skrive på min engelskopgave!!!
Lone, som er grundlægger af dette blogtræf, har bedt mig lave en workshop hvor vi skal lave blondeugler, så det skal der også lige pakkes til......
Nu tilbage til arbejdet med en tekst af Hemingway.....
God weekend.

Forresten????
Har jeres blogsystem også ændret sig?? Altså der hvor man laver nye opslag, "new posts" til bloggen???
Jeg synes min er blevet en del forringet og det er møgirriaterende!!!!
Hvorfor det? Er det kun mig? Eller er det også blevet sådan i jeres blogopbygning? Kan fx ikke finde ud af at lave et ordentligt link mere!!!! Men det er Lonesfodspor der arrangerer det godr træf i morgen. Så er det sagt :-)

Thursday, March 24, 2011

Reddet på målstregen...



Disse havestole var næsten nået i mål...... på lossepladsen! Jeg reddede dem fra en stor skraldebunke med byggeaffald et sted jeg tilfældigt kom forbi! (man kan faktisk godt have to havestole bag på cyklen)!
Jeg er sikker på at der er teak under den afskallede maling og stolene vil passe perfekt til at gammelt havebord jeg har i samme stil.
Nu er der bare lige det lille men, at jeg afleverer problemformuleringer dagligt (sådan føles det) til brug vedmine eksamener, som kommer lige om lidt!
På mandag trækkes der faktisk lod om de første to opgaver jeg skal skrive i dansk og didaktik! Der ud over er der stadig undervisning på seminariet og en stor engelskopgave at skrive på!!!!
Så de kære nye stole!!!!! De må vente. ØV! Glæder mig så meget til at se dem efter teakolie og ny maling på stellet og med lækre puder og tæpper.

Tuesday, March 15, 2011

Græsset er altid grønnere...

....på min "nye" kontorstol.
Betrukket med stof fra Stof 2000 er kontor stolen totalt forårsklar. (Havde købt stoffet til nogle hynder til spisestuestolene, men de må vente).
Det er faktisk ikke særlig svært at betrække kontorstole.

-Jeg kunne klikke den øverste del af ryglæn og hynde af.
-Stoffet er klippet efter det gamle og derefter zigzagget med en bred zigzag rundt i kanten.
-Det vigtige er at man skal huske at lægge en stærk snor ind under zigzaggen.
-Når man har syet hele vejen rundt, kan man trække i snoren på posetaske-maner og trække stoffet rundt om sædet og binde en stram knude.
-Klips sæde og ryg på igen og vupti...!

Min stol er en Labofa, det er ikke sikkert, at det virker sådan for alle kontorstole!!!

Påske give away....






Her kommer en lille give away, der lige passer til sy- eller hæklegrejet i påskeferien. (Kan også bruges til dullegrej i form af mascara og lign.)
Cykelslange minitaske med plads til småtingene! Stoffet er ægte Burberry-genbrug.

Reglerne er de vanlige:

Et lod for en kommentar.
Et lod ekstra for at være fast læser.
Et lod ekstra igen for at reklamere for min give away på din blog. Du må gerne låne et af bilederne her i indlægget.

Du kan altså opnå tre lodder i alt, og dermed tre chancer for at vinde:-)

Jeg trækker en vinder i en af dagene inden påske.....
God fornøjelse.

Saturday, March 12, 2011

Bolig inspiration. Værsgo:


Har besøgt en god (krea)veninde i weekenden. Det er altid skønt at blive inspireret til at flytte lidt rundt på tingene der hjemme. Jeg har haft rigtig travlt siden vi kom hjem! Her får du lige lidt billeder fra hendes hjem. Det kan være, der er nogle ideer du kan bruge.















Sommer-solsikker.....


Så oprandt dagen, hvor jeg skulle med Sofia i skole i 0. klasse og male Van Gogh inspirerede billeder. Jeg havede planlagt et par lektioner for klassen. Hvor har hun glædet sig til jeg skulle med :-) (det er med at nyde det, for de bliver jo ikke ved med at ville have mor med i skole, har jeg opdaget!). Jeg synes 0.a fik lavet nogle rigtig flotte solsikker, og det ser SÅ godt ud, når billederne hænger sammen i klassen.
Du kan se hvordan man maler solsikkebilleder på mit forrige indlæg her på bloggen.

I kan også se deres Warhol inspirerede billeder, fra forleden, på opslagstavlen her.


Monday, March 7, 2011

Cykelslange-computertaske....


Min far har vundet en lille mini computer i en konkurrence på nettet. Jeg var så heldig at få den forærende, fordi jeg er studerende og tit slæber på en gammel tung arvesag af en bærbar fra cirka stenalderen!
Den nye lille computer er hvid, så derfor blev den hurtigt nusset i min skoletaske! (Selv om jeg altså ikke spidser blyanter i tasken eller noget). Jeg lavede denne lille cykelslange-etui-taske-ting, som har vist sig at være ret effektiv.
Tasken er foret med vatteret sort kunstlæder, så computeren kan ligge godt og blødt! Og hippie-lilla skrå-bånd slipper vi ikke uden om! (Min gamle pc-taske til den bærbare fra stenalderen er selvfølgelig pyntet med hæklede blomster).
Se hvor lidt den fylder! Den ligger nærmest bere og roder i et hjørne af tasken. Så fedt! Især når der også skal være plads til madpakken!
Cykelslangerne er syet på armeret pressening. Du kan se hvordan lige HER.

Saturday, March 5, 2011

Sådan laver du solsikkebilleder..



Sofias klasselærer har spurgt om jeg har en ide, til at komme og male Van Gogh inspirerede billeder med klassen. Siden det er 0. klasse, har jeg valgt at at dele opgaven i to.
  1. Mal solsikke
  2. Tegn kanter med en sprittusch. Kig på billeder af Van Gogh malerier for at undersøge hvordan han lavede sine krummelurer i landskabet.
  3. Sådan gør du:
    Tegn en sort ramme på akvarelpapiret med en sprittusch.
    Kig på billeder af solsikker. Find de fedtfarver der kunne tænkes at skulle bruges til solsikken.
    Tegn solsikken med fedtfarverne.
    Mal over med blå Ecoline akvarelfarve. (Tør den overskydende farve væk, som lægger sig på fedtfarven. Brug et stykke køkkenrulle).
    Kig på Van Gogh billeder og læg mærke til alle krummelurerne i hans landskaber.
    Tegn selv krummelurer rundt om den sorte ramme. Brug sprittusch eller fedtfarver, alt efter hvad du synes kunne være flottest.

Thursday, March 3, 2011

Krussedullerier......


Efter at jeg stødte på denne skønne kreative blog for nylig (doodlediem), har jeg haft lyst til at "doodle" eller udvikle de der kruseduller, man tegner på avisen, mens man taler i telefon!
Det er ikke fordi mine kruseduller på nogen måde kan sammenlignes med de fantastiske billeder Pia laver, men sjovt er det!
Jeg har længe haft en hvid plade stående, hvor jeg havde malet blonder på gennem en blondeserviet! Nu er den blevet lagt på mit bord og en gang i mellem, når jeg lige kommer forbi, får den en malerklat eller et par streger med en tusch!
Jeg ved ikke hvornår den er færdig, eller om jeg på et tidspunkt får tegnet FOR meget, så det bliver helt uoverskueligt.
Men lige nu er jeg ok glad for den.... Derfor belemres du nu med et hav af fotos fra mit "doodle-forsøg"!
Husk dog at tjekke Pias side, det er så sejt, det hun kan!